Beschrijving

Diverse nieuwbouw bedrijfsunits beschikbaar op bedrijventerrein in Ter Apel, aan de Nomdenweg 2. Naar verwachting worden de bedrijfsunits medio oktober 2021 opgeleverd.

Bedrijfsunits

In totaal worden er negen bedrijfsunits ontwikkeld;

1 hoekunit van circa. 120 m2 BVO op de begane grond

8 units van circa. 60 m2 BVO op de begane grond met de mogelijkheid tot de realisatie van een tweede verdieping

Ligging en bereikbaarheid

Het pand, gelegen aan de Nomdenweg, heeft een goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Provincialeweg N366 (Duitse grens / Veendam) bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Provincialeweg N391. Daarnaast heeft de N391 een directe verbinding met de Rijksweg A37 (ri. Hoogeveen – Klazienaveen – Emmen).

Middels het openbaar vervoer is het object ook goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte licht op slechts 550
meter loopafstand.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Bij het object zijn voldoende privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen). Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De bedrijfsunits worden casco opgeleverd onder andere voorzien van;

– Camera beveiliging
– Electrische poort (toegang terrein)
– Electrische overheaddeuren 3×3 of 4×4
– Loopdeur
– Verlichting
– Mogelijkheid tot realiseren van een 2e verdieping
– Mogelijkheid tot realiseren van toilet

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 500,- per maand excl. BTW (afhankelijk van de daadwerkelijke metrage en opleveringsniveau)

Huurtermijn: In overleg met verhuurder.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: Medio oktober 2021.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

  • Prijs: €500
  • Type aanbod: Bedrijfshal, Showroom
  • Te koop / Te huur: Te Huur
  • Oppervlakte: 60